Ο ΘΡΥΛΟΣ αγωνίζεται απόψε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στο Λεβαδειακό και ο Μαρτίνς επέλεψε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα για να δώσει χρόνο σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ αλλά και για να ξεκουράσει βασικούς παίκτες εν όψει των ντέρμπι με ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και του αγώνα με Μίλαν στην Ιταλία.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Zοζέ Σα, που θα έχει μπροστά του τον Μιράντα και τον Σισέ που δείχνουν να χαίρουν της εμπιστοσύνης του προπονητή. Δεξιά βλέπουμε τον Μασούρα και στα αριστερά τον Κούτρη.


Μπροστά τους στον άξονα θα αγωνιστουν ο Γκιγιέρμε με τον Ανδρούτσο που θα είναι υπεύθυνοι για τον έλεγχο της μπάλας την πρώτη πάσα από την άμυνα, την καλή κυκλοφορία αλλά και την αναχαίτιση των επιθέσεων των αντιπάλων πριν αυτοί φτάσουν στην περιοχή. Μπροστά τους ως δεκάρι θα αγωνιστεί ο Τουρέ.

Στις πτέρυγες της επίθεσης θα δούμε τον Βρουσάι και τον Nαουέλ, οι οποίοι θα είναι παίκτες κλειδιά και δεν αποκλείεται να τους δούμε να αλλάζουν πλευρές αρκετές φορές ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο αποτελεσματικότατος Μάνος.