Η μεγάλη ώρα έφτασε για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν για την ομάδα μας! Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει 5 βαθμούς μπροστά από το δικέφαλο του βορρά και θα είναι σε θέση ισχύος στο πρωτάθλημα από την 5η μόλις αγωνιστική! Δείτε την ενδεκάδα του Μαρτίνς για το ματς!

Ο Μαρτίνς στηρίχθηκε σε γνωστά πρόσωπα που του έχουν φέρει νίκες φέτος στοχεύοντας στη συνοχή των παικτών ειδικά σε ένα ματς ειδικών συνθηκών όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ. Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Γιαννιώτης και μπροστά του θα αγωνιστούν οι Βούκοβιτς και Μεριά στο κέντρο της άμυνας. Στα δεξιά της άμυνας βλέπουμε τον Ομάρ Ελαμπντελαουΐ και στα αριστερά τον Τσιμίκα.

Στις θέσεις των χαφ, για τις οποίες είχε γίνει αρκετή κουβέντα τις τελευταίες μέρες βλέπουμε τον Μαντί Καμαρά που θα αγωνιστεί δίδυμο με τον Μπουχαλάκη και θα είναι υπεύθυνοι για την μεταφορά της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση και την αναχαίτιση των επιθέσεων των αντιπάλων. Μπροστά τους ως δεκάρι θα αγωνιστεί ο Κώστας Φορτούνης.

Στις πτέρυγες της επίθεσης θα δούμε στα δεξιά τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και στα αριστερά τον Ποντένσε αν και δεν αποκλείεται πολλές φορές μέσα στον αγώνα να γίνει αλλαγή στις πλευρές από τους δύο παίκτες. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Χασάν.