Ο Κώστας Φορτούνης έχει μπει πολύ δυνατά στη φετινή σεζόν. Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού δούλεψε πολύ τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και με την υπόλοιπη ομάδα, ώστε να είναι έτοιμος για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με τα αποτελέσματα να είναι ήδη εμφανή.
Ο «Φόρτου» βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αποδεικνύοντας γιατί θεωρείται ο καλύτερος Έλληνας μεσοεπιθετικός που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Ο 26χρονος πραγματοποίησε ακόμη μία τρομερή εμφάνιση φέτος, αυτή τη φορά με την Εθνική Ελλάδος στη νίκη της «γαλανόλευκης» με 1-0 επί της Εσθονίας.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Φορτούνης, ο οποίος ήταν πραγματικά απολαυστικός κάθε φορά που ακουμπούσε την μπάλα. Η αξία του ήταν δεδομένη, φυσικά, και τα προηγούμενα, χρόνια, απλά πλέον φαίνεται ακόμη πιο ώριμος και έτοιμος να κάνει τη διαφορά.
Η Εθνική στηρίζεται στις δυνάμεις του Λαρισαίου μεσοεπιθετικού και αυτός έδειξε και χθες ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος του ηγέτη αυτής της ομάδας, κάτι το οποίο κάνει από την αρχή της σεζόν και στον Ολυμπιακό, έχοντας ανεβάσει το επίπεδο του συλλόγου.
Ο Φορτούνης δείχνει ότι φέτος είναι η χρονιά του, με τον Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό να έχει τη δυνατότητα αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό να κάνει μεγάλα πράγματα τόσο με τους Πειραιώτες όσο και με την «γαλανόλευκη».