Οι Γκιγιέρμε και Φετφατζίδης εξακολουθούν να έχουν τις πιθανότητές τους για βασικοί κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Μαρτίνς θα κάνει δοκιμές και την Κυριακή και οι εκτιμήσεις μιλούν για δύο και το πολύ τρεις αλλαγές.

Ο Γιαννιώτης πρόκειται να πάρει ξανά χρίσμα βασικού στο πρωτάθλημα. Στην άμυνα δεν φαίνεται να αλλάζει η τετράδα των Ομάρ, Μεριά, Βούκοβιτς και Τσιμίκα (σ.σ. παρότι μπήκε αποστολή ο Παπέ Σισέ). Στο κέντρο ο Καμαρά θα είναι ο ένας και από εκεί και πέρα ο Γκιγιέρμε εξακολουθεί να έχει τις πιθανότητές του για να τον πλαισιώσει. Πάντως από πλευράς ύψους ο Μαρτίνς προτιμάει τον Μπουχαλάκη για το κέντρο (1.86 μέτρα έναντι 1.75 του Νάτχο και 1.77 του Γκιγιέρμε) και φαίνεται πως υπάρχει διάθεση να ποντάρει πάνω του και τώρα. Για τα άκρα για δύο θέσεις... μάχονται οι Λάζαρος, Φετφατζίδης και Ποντένσε. Ο Λάζαρος με τον Πορτογάλο δείχνουν να έχουν προβάδισμα για το αρχικό σχήμα και για μπροστά φαβορί ο Γκερέρο σε σχέση με τον Χασάν.

Η πιο πιθανή ενδεκάδα λοιπόν εξακολουθεί να είναι με τον Γιαννιώτη στα δοκάρια, τους Ομάρ (δεξιά), Μεριά, Βούκοβιτς και Τσιμίκα (αριστερά) στην άμυνα, τους Μπουχαλάκη και Καμαρά στα χαφ, τον Φορτούνη πίσω από τον Γκερέρο και τους Ποντένσε – Λάζαρο στα «φτερά». Από τους 22 που διάλεξε ο Μαρτίνς είναι πιθανό να κοπούν οι Χουτεσιώτης, Κούτρης, Μάνος και ένας ακόμα. Ο Μαρτίνς πάντως θα κάνει δοκιμές και την Κυριακή ανήμερα του αγώνα ενώ οι εκτιμήσεις για το αρχικό σχήμα συνεχίζουν να μιλούν για δύο με τρεις αλλαγές το πολύ.