Ο ΘΡΥΛΟΣ υποδέχεται απόψε την Μπέρνλι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης με στόχο τη νίκη και το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους και μόλις έγινε η ενδεκάδα που κατεβάζει ο Μαρτίνς στηριζόμενος σε πρόσωπα γνωστά που του έχουν φέρει μέχρι στιγμής τις νίκες στην Ευρώπη.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Γιαννιώτης, που θα έχει μπροστά του τον Μιράντα και τον Βούκοβιτς που δείχνουν να χαίρουν της εμπιστοσύνης του προπονητή. Δεξιά βλέπουμε τον Ομάρ Ελαμπντελαουΐ και στα αριστερά τον Τσιμίκα, ο οποίος γύρισε «αναγεννημένος» από τη σεζόν του στην Ολλανδία και έχει εντυπωσιάσει.


Μπροστά τους στον άξονα θα αγωνιστουν ο Μπουχαλάκης με τον Καμαρά που θα είναι υπεύθυνοι για τον έλεγχο της μπάλας την πρώτη πάσα από την άμυνα, την καλή κυκλοφορία αλλά και την αναχαίτιση των επιθέσεων των αντιπάλων πριν αυτοί φτάσουν στην περιοχή. Μπροστά τους ως δεκάρι θα αγωνιστεί ο Κώστας Φορτούνης.

Στις πτέρυγες της επίθεσης θα δούμε τον Ποντένσε και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο οι οποίοι θα είναι παίκτες κλειδιά και δεν αποκλείεται να τους δούμε να αλλάζουν πλευρές αρκετές φορές ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο αποτελεσματικότατος Γκερέρο.