Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το «3 στα 3» είναι κοντά στην πρόκριση τους στους ομίλους και η Ελλάδα μείωσε την διαφορά από τους Ολλανδούς και κυνηγάει τους Δανούς.

Παρά το γεγονός ότι είχαμε μόλις μία ομάδα την Πέμπτη (οι Δανοί είχαν τρεις) καταφέραμε να αυξήσουμε την διαφορά από την 15η θέση, μειώσαμε από την 13η μιας και οι Ολλανδοί δεν είχαν εκπρόσωπο και πλέον μπορούμε να ονειρευόμαστε ότι εάν έχουμε τρεις ομάδες στους ομίλους μπορούμε να πιάσουμε και τους Δανούς.

Οι Αυστριακοί συνεχίζουν να παίρνουν πόντους (η Ραπίντ νίκησε με 3-1 την Στεάουα), οι Δανοί αποδεικνύονται εφτάψυχοι αν και θα χάσουν μια ομάδα (η Γκενκ νίκησε με 5-2 την Μπρόντμπι) με την Κοπεγχάγη να παίρνει ισοπαλία μέσα στην Αταλάντα (0-0) και την Μίντιλαντ μέσα στη Μάλμε (2-2). Η Βασιλεία νίκησε με 3-2 τον Απόλλωνα Λεμεσού και πέρασε ξανά στην 15η θέση αλλά έχουμε διαφορά ασφαλείας από αυτούς ενώ οι Τσέχοι με την Ολομουτς θα χάσουν μία ακόμα ομάδα (ήττα εντός έδρας με 1-0 από την Σεβίλλη)Τι σημαίνει η κάθε θέση για την σεζόν 2020/2021:
Η 11η και η 12η θέση:
Ο πρωταθλητής play-off (Champions League)
Ο δεύτερος 2ο προκριματικό γύρο (Champions League)
Ο Κυπελλούχος απευθείας στους ομίλους Europa League
Ο τρίτος 3ο προκριματικό γύρο (Εuropa League)
Ο τέταρτος, 2ο προκριματικό γύρο (Europa League)Η 13η και η 14η θέση:
Ο πρωταθλητής 3ο προκριματικό γύρο (Champions League)
Ο δεύτερος 2ο προκριματικό γύρο (Champions League)
O Κυπελλούχος 3ο προκριματικό γύρο (Europa League)
Ο τρίτος και ο τέταρτος, 2ο προκριματικό γύρο (Europa League)