Ήταν αναμφίβολα ο μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς απέναντι στην Λουκέρνη και το φινάλε του ματς δεν θα μπορούσε να μην τον βρει σε πρώτο πλάνο. Δεν ήταν όμως μόνο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που αποθεώθηκε από το "Καραϊσκάκης" αλλά και η μικρή κόρη του Στέλλα που σκόραρε μπροστά στη Θύρα 7! Δείτε PHOTOS+VIDEOS.

Φαίνεται πως οι Πειραιώτες είχαν πεισμώσει από την έντονη και αυστηρή κριτική που είχαν δεχτεί όλο το προηγούμενο διάστημα και στο πρώτο επίσημο παιχνίδι τους μέσα στη σεζόν "ξέσπασαν", ξεμπούκωσαν.

Θύμα τους η Λουκέρνη που έφυγε φορτωμένη με τέσσερα γκολ στην πλάτη, με τους παίκτες του Μαρτίνς να αποδίδουν πολύ καλό ποδόσφαιρο, να βγάζουν φάσεις και να έχουν την μεσοεπιθετική τους τετράδα (Γκερέρο, Ποντένσε, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος) να βρίσκεται με... κλειστά μάτια.

Εάν πάντως μέσα σε τόσους διακριθέντες (τι να πει κανείς και για τον εκπληκτικό αμυντικά και επιθετικά Τσιμίκα αλλά και το "τρεχαντήρι" Καμαρά) θελήσει κάποιος να βρει αυτόν που τράβηξε πάνω του τα περισσότερα βλέμματα τότε σίγουρα θα πάει στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο με το ονειρεμένο ντεμπούτο του.

Όταν όλοι οι παίκτες πήγαν στον κόσμο με τη λήξη και γνώρισαν την αποθέωση ("Θρύλε γερά πρωτάθλημα ξανά" το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα), ο Λάζαρος ήταν εκείνος που κέρδισε τα περισσότερα χειροκροτήματα καθώς είχε... μπουκάρει στο γήπεδο και η κόρη του, Στέλλα, που σκόραρε στην εστία που βρισκόταν μπροστα στην Θύρα 7.