Ο Ολυμπιακός μπαίνει πλέον σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς κάνοντας πρεμιέρα στο πρωτάθλημα και μάλιστα στον ΝΑΟ αντιμετωπίζοντας τον Λεβαδειακό, υπό το βλέμμα του Πέδρο Μαρτίνς που θέλει να δει την ομάδα να βγαζει την ίδια ενέργεια που έχει στα τελευταία ματς.


Ο προπονητής της ομάδας αποφάσισε να παρατάξει μία ενδεκάδα με αρκετά δυνατά όπλα ώστε να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή και να οδηγηθεί ομάδα σε μία εύκολη νίκη ξεκουράζοντας ταυτόχρονα αρκετούς βασικούς παίκτες.

Κάτω από τα δοκάρια λοιπόν, θα βρεθεί ο Γιαννιώτης ενώ μπροστά του ως αμυντικό δίδυμο θα αγωνιστούν οι Μεριά  και Βούκοβιτς. Στα δεξιά της άμυνας θα αγωνιστεί ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ενώ στα αριστερά ο Τσιμίκας.


Στον άξονα θα αγωνιστούν ο Καμαρά και ο Τοροσίδης που θα είναι υπεύθυνοι για την κυκλοφορία της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση αλλά και την αναχαίτιση των επιθέσεων των αντιπάλων.  Μπροστά τους θα αγωνιστεί ο Φορτούνης.


Στις πτέρυγες της επίθεσης θα αγωνιστούν δεξιά ο Λάζαρος και αριστερά ο Πάρντο προσπαθώντας με την ταχύτητα και τη διείσδυσή τους να προκαλέσουν προβλήματα στην άμυνα των Κρητικών. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Γκερέρο.