Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, έπλεξε το εγκώμιο του Κώστα Φορτούνη, υποσχέθηκε ροτέισον με το Λεβαδειακό και ξεκαθάρισε ότι πρωταρχικός στόχος παραμένει η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Για το πόσο εύκολη ή δύσκολη είναι η μετάβαση από το Europa League στο πρωτάθλημα: "Είναι υποχρέωση των παικτών. Είναι όλοι έμπειροι και επαγγελματίες. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτή είναι η καθημερινότητα στο ποδόσφαιρο. Εγώ ασχολούμαι 40 χρόνια με το ποδόσφαιρο. Ξέρουν όλοι τι πρέπει να συμβεί όταν παίζεις αμέσως σε διαφορετική διοργάνωση. Πρέπει αμέσως να ξεχνάς τι συνέβη την προηγούμενη μέρα παρόλο που σε παθιάζει και σε γεμίζει χαρά. Πρέπει να σκέφτεσαι αμέσως την επόμενη διοργάνωση και ιδιαίτερα όταν είσαι στον Ολυμπιακό".

Για το αν θα κάνει ροτέισον στο Κυριακάτικο ματς"Αναπόφευκτα και είναι πολύ φυσιολογικό να κάνουμε ροτέισον, γιατί και επιστημονικά είναι αδύνατο να αποκατασταθούν οι παίκτες. Μπορούν να αποκατασταθούν, αλλά δεν θα βρίσκονται σε τόσο καλή αγωνιστική κατάσταση. Θα δούμε πολλές αλλαγές. Είναι αδύνατο να χρησιμοποιούνται συνεχώς οι ίδιοι παίκτες. Όμως, αυτό θα γίνει και για άλλους λόγους, γιατί η ομάδα μας αποτελείται από 20-21 παίκτες και όλοι βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο για να βοηθήσουν. Όλοι όσοι έχουν παίξει και όσοι είναι στην προπόνηση, έχουν αποδείξει ότι μπορούν να μας βοηθήσουν. Οι αλλαγές δεν θα γίνουν μόνο γιατί το επιθυμούμε, αλλά γιατί είναι υποχρεωτικό. Δεν γίνεται να παίζουμε συνεχώς με τους ίδιους. Θα δείτε πολλές αλλαγές και θα συνεχίσουμε στο ίδιο επίπεδο".

Για την ατάκα του Φορτούνη που είπε ότι "απολαμβάνω το ποδόσφαιρο""Χαίρομαι που το ακούω αυτό. Πιστεύω ότι στο ποδόσφαιρο αυτό που χρειάζεται κάποιος είναι η μεγάλη επιθυμία. Θα πρέπει να του αρέσει αυτό που κάνει. Θα πρέπει να δείχνει όρεξη για να παίζει και να συμμετέχει. Είναι πολύ ευχάριστο που το ακούω από τον Κώστα. Δεν θέλω να μιλάω όμως μεμονωμένα για ποδοσφαιριστές. Ο Κώστας είναι ένας ποδοσφαιριστής με εξαιρετικό ταλέντο. Ακόμα δεν έχουμε δει τι μπορεί να κάνει. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν έχει δείξει αυτά που μπορεί να κάνει. Φέτος δουλεύει καλά, είναι συγκεντρωμένος και απολαμβάνει αυτό που κάνει. Σας υπόσχομαι ότι θα δείτε ωραία πράγματα από τον Φορτούνη. 

Για την εικόνα του Ολυμπιακού που αρέσει στον κόσμο και πότε θα είναι έτοιμη η ομάδα να παίξει το ποδόσφαιρο που θέλει ο κόουτς"Δεν το περίμενα τόσο νωρίς να φανούν τα αποτελέσματα. Δουλέψαμε πολύ καλά από την αρχή και έχουμε πολύ έξυπνους τακτικά ποδοσφαιριστές που μπορούν εύκολα να εφαρμόσουν τις οδηγίες που δίνουμε. Είναι ακόμα όμως η αρχή. Δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο, με δέσμευση απέναντι στον εαυτό μας και στον σύλλογο και στον κόσμο μας. Ο κόσμος είναι μεγάλη δύναμη για εμάς. Όλες οι ομάδες θα δυναμώσουν και εμείς θα εξελιχθούμε και θα γίνουμε καλύτεροι".