Η αποστολή του Ολυμπιακού γύρισε στην Αθήνα μετά το ταξίδι από την Ελβετία με τα χαμόγελα να υπάρχουν ακόμα για την Λουκέρνη. Ο χρόνος όμως πιέζει και η Μπέρνλι ήδη είναι στο μυαλό όλων!

Η αποστολή του Ολυμπιακού είναι λοιπόν ξανά στην Αθήνα και ήδη τα βλέμματα όλων μετά τις μικρές σχετικές... ανάσες που θα πάρουν είναι στα πλέι οφ του Europa. Η αλήθεια είναι πως σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν πάντα προτιμήσεις. Έτσι και για το ζευγάρι της Μπασακσχεχίρ με την Μπέρνλι. Υπήρχαν σχετικές προτιμήσεις και για την μία και για την άλλη πλευρά.
Μετά λοιπόν τα χαμόγελα από τις δύο νίκες και την πρόκριση επί της Λουκέρνης το μυαλό όλων πάει στην Μπέρνλι. Οι Άγγλοι μπορεί να μην είναι ένα... μεγαθήριο στην Ευρώπη αλλά πρόκειται για σύλλογο με μεγάλο μπάτζετ και παίκτες ικανούς να κάνουν την... ζημιά. Ο Πέδρο Μαρτίνς με τους συνεργάτες του ήδη... ξεψαχνίζουν τα δύο αυτά ματς θεωρώντας πως με σοβαρότητα, προσοχή, μεθοδικότητα αλλά και δύο καλά ματς ο Ολυμπιακός είναι ικανός να πετύχει τον στόχο του.