Πριν από επτά χρόνια ο Ιβοριανός έλεγε ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στους “ερυθρόλευκους”. Αρνήθηκε ένα πολύ καλό συμβόλαιο στην Σπαρτάκ Μόσχας και οι Ρώσοι επιβεβαιώνουν τους Άγγλους ότι ο παίκτης θα ξαναγίνει κάτοικος Πειραιά!

Επισήμως από τον Ολυμπιακό δεν λένε τίποτα για τον Γιάγια Τουρέ. Ή μάλλον το μόνο που έκαναν ήταν να μην το... διαψεύσουν. Είπαν το αυτονόητο βεβαίως ότι το μυαλό όλων είναι στην πρόκριση επί της Μπέρνλι και πώς τα μεταγραφικά θα ακολουθήσουν.

Ο Ιβοριανός άσος λοιπόν που διανύει το 35ο έτος της ηλικίας του, μετά από μία απίστευτη καριέρα σε Μονακό, Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζεται να επιστρέψει στο λιμάνι της καρδιάς του.
Κι αυτό δεν το λένε μόνο οι Άγγλοι, αλλά και οι... Ρώσοι! Σύμφωνα με πληροφορίες από την Μόσχα, ο Τουρέ είχε μία εξαιρετική πρόταση από την Σπαρτάκ, αλλά την απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες.
Οι Ρώσοι εκτιμούν ότι το “όχι” δεν έχει να κάνει με το ύψος της πρότασης που φημολογείται ότι ήταν ένα σούπερ συμβόλαιο, αλλά με την υπόσχεση που είχε δώσει πριν επτά χρόνια στον κόσμο του Ολυμπιακού ότι θα έκλεινε την καριέρα του στο λιμάνι!