Ο πρόεδρος της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Τίνο Φερνάντεθ, υποστήριξε ότι ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος Γκιγιέρμε, τον οποίο θέλει ο Ολυμπιακός, είναι προς πώληση.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που απασχολούν τον Ολυμπιακό για τη θέση του αμυντικού μέσου είναι ο Γκιγιέρμε της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος είναι ψηλά στη "ερυθρόλευκη" λίστα, την ίδια ώρα που ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης είναι προς πώληση.

Ο Τίνο Φερνάντεθ ανέφερε: "Ο Γκιγιέρμε είναι παίκτης που θέλουμε να τον πουλήσουμε ή να τον δανείσουμε με κάποιο αντίτιμο. Υπάρχουν προοπτικές να επιστρέψει στη χώρα του, να παίξει στην Ευρώπη, ακόμα και να μείνει στην Ισπανία. Το πιο πιθανό είναι να παραχωρηθεί".
Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Γκιγιέρμε έπαιξε σε 31 ματς της Ντεπορτίβο στη La Liga και σε άλλα δύο ματς στο Κύπελλο. Έχει αγωνιστεί παλαιότερα σε Πορτουγκέζα, Κορίνθιανς και Ουντινέζε.

Η Ντεπορτίβο αγόρασε τον Γκιγιέρμε το περασμένο καλοκαίρι αντί 5 εκατ. ευρώ από την Ουντινέζε. Αν μια ομάδα δεν μπορέσει να δώσει χρήματα που θα ικανοποιούν την ομάδα της Γαλικίας, δηλαδή περίπου 4 εκατ. ευρώ, τότε θα σκεφτεί την προοπτική να τον δανείσει με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2019. Σημειώνεται, επίσης, ότι η Ντέπορ ακόμη δεν έχει εξοφλήσει ολοσχερώς την Ουντινέζε.