Μπορεί να ταλαιπωρήθηκε αρκετά, και να ταλαιπωρείται ακόμα, ωστόσο ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να κάνει σε μεγάλο βαθμό την... εκκαθάριση του ρόστερ. Μέχρι και πριν από περίπου μία εβδομάδα οι «κομμένοι» που προπονούνταν μόνοι τους στο Ρέντη σε διαφορετικές ώρες από την βασική ομάδα συμπλήρωναν 11άδα και είχαν και 2-3 για αλλαγή. Πλέον ο αριθμός είναι μονοψήφιος και δεν αποκλείεται μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου το... κοντέρ να μηδενίσει.
Ποιοί έχουν απομείνει στο Ρέντη και προπονούνται σ' αυτό το ξεχωριστό γκρουπ; Οι Μάρκο Μάριν, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Αντρέ Μαρτίνς, Γιάννης Γιαννιώτας, Μανώλης Σάλιακας και Τάσος Καραμάνος.
Μόλις έξι δηλαδή και δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να έχουμε εξελίξεις με τους δύο τελευταίους, δηλαδή τους Σάλιακα (δανεικός ή ενδεχομένως ελεύθερος;) και Καραμάνο (σ.σ.: εκτός του ΠΑΣ λέγεται ότι ενδιαφέρεται και η Λαμία).
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πορτογαλικές πηγές, ο πρώην τεχνικός του Ατρομήτου, Σα Πίντο, που ανέλαβε τη Λέγκια Βαρσοβίας, ενδιαφέρθηκε για τον Αντρέ Μαρτίνς ωστόσο την τελευταία στιγμή έκανε... πίσω καθώς το φρέσκο scouting report που έκανε δεν τον ικανοποίησε. Λέτε να επανέλθει; Μένει να το δούμε.