Χρήσιμο ήταν το φιλικό με τη Λεγανές για τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος εξήγαγε ασφαλή συμπεράσματα και τόνισε πως η ομάδα θα είναι έτοιμη για το παιχνίδι με την Λουκέρνη στις 9 Αυγούστου για τον 3ο προκριματικό του Europa League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αμέσως μετά το φιλικό ματς με την ισπανική ομάδα στο Καραϊσκάκη, τόνισε αρχικά στη κάμερα της Nova πως «ήταν ένα χρήσιμο φιλικό, που το είχαμε ανάγκη, απέναντι σε μια δυνατή και έμπειρη ομάδα. Ήταν ένα ματς με πολύ τρέξιμο, ευκαιρίες, με τακτική. Οι περισσότερες ευκαιρίες ήταν δικές μας. Δεν κάναμε ακόμη όσα θέλαμε, αλλά κάναμε ένα ακόμη βήμα προς αυτή την κατεύθυνση».

Αναφορικά με το παιχνίδι με τη Λουκέρνη υποστήριξε: «Η Λουκέρνη έχει καλούς παίκτες, ειδικά στην επίθεση. Η δική μας ομάδα θα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει αυτή την καλή ομάδα. Με τη βοήθεια του κόσμου μας να είστε σίγουροι πως θα είμαστε έτοιμοι».

Τέλος, για τις τελευταίες προσθήκες των Μεριά και Τοροσίδη, είπε: «Είναι δύο πολύ καλοί παίκτες. Ο Μεριά είναι παίκτης με ποιότητα, ο Τοροσίδης είναι πολύ έμπειρος, είναι ο αρχηγός της Εθνικής, ξέρει καλά τον Ολυμπιακό και θα μας βοηθήσει πολύ».