Στον άξονα δοκιμάστηκε για ακόμη μία φορά ο Βασίλης Τοροσίδης στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο Πειραιά. Κάτι ανάλογο είχε γίνει και στην αναμέτρηση με την Λουκέρνη, όπου ο «Τόρο» αγωνίστηκε για λίγα λεπτά στο ματς ως «6άρι».
Υπενθυμίζουμε, ότι ο 33χρονος στο φιλικό με την Λεγανές είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο ως σέντερ μπακ, κάτι το οποίο φανερώνει τις πολλές και διαφορετικές δουλειές που μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο.
Ο «Τόρο»... λύνει τα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς, προσφέροντάς του τις έξτρα λύσεις που χρειάζεται σε άμυνα και άξονα. Ο Τοροσίδης μπορεί να βοηθήσει σε τουλάχιστον 3 θέσεις, δεξί μπακ, σέντερ μπακ και ως «6άρι», κάτι το οποίο όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό αποτελεί τεράστια βοήθεια στον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος ξέρει ότι έχει έναν έμπειρο και ποιοτικό παίκτη ανά πάσα στιγμή στη φαρέτρα του.
Φυσικά, ακόμη ο 33χρονος αμυντικός του Θρύλου δεν βρίσκεται στην κατάσταση που επιθυμεί, όμως, δουλεύει σκληρά, ώστε να καταφέρει να φτάσει στο επίπεδο που θέλει και να προσφέρει στην ομάδα.
Το σίγουρο είναι ότι πέρα από την εμπειρία, την ηρεμία στα αποδυτήρια και την ποιότητα, ο «Τόρο» προσφέρει πολλές λύσεις σε διαφορετικές θέσεις στον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος όπως και κάθε προπονητής θέλει να έχει τέτοιους παίκτες στην ομάδα του.