Ο Πέδρο Μαρτίνς υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ότι κόντρα στη Μπέρνλι θέλει νίκη δίχως να δεχτεί γκολ η ομάδα του. Η απάντησή του Πορτογάλου προπονητή του Ολυμπιακού για την ετοιμότητα των Μεριά, Γκιλιέρμε και Χασάν.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Μπέρνλι το βράδυ της Πέμπτης (23/8, 21.00), ο Πέδρο Μαρτίνς ανέλυσε ποιο είναι το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό, στο πρώτο ματς για τα playoffs του Europa League. Ο Πορτογάλος προπονητής ζήτησε νίκη δίχως να δεχτεί γκολ η ομάδα, ενώ αναφέρθηκε στην ετοιμότητα των Μεριά, Γκιλιέρμε και Χασάν.

Η συνέντευξη Τύπου του Πέδρο Μαρτίνς:
-Θα μας εκπλήξει θετικά και αύριο ο Ολυμπιακός;
"Καλησπέρα, η ομάδα μας δεν θα το κρύψω ότι συνεχίζει να βελτιώνεται και σε απόδοση και σε φυσική κατάσταση. Αύριο αντιμετωπίζουμε μία αγγλική ομάδα. Είναι ένας δυνατός αντίπαλος που έχει τον ίδιο προπονητή εδώ και πολλά χρόνια, έχει τερματίσει στο πρωτάθλημά της ψηλά. Αυτό σημαίνει ότι θα συναντήσουμε εμπόδια αύριο. Είναι έμπειρη και ξέρει να διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε. Ο δεύτερος είναι να κερδίσουμε χωρίς να δεχτούμε γκολ κι έτσι να έχουμε το πλεονέκτημα για τη ρεβάνς".
-Είδαμε ότι υπάρχουν οι τρεις νέοι ποδοσφαιριστές όπως και ο Μεριά. Θα ξεκινήσετε κάποιον από αυτούς ή θα πάτε στα σίγουρα; Ομάδα που κερδίζει δηλαδή, δεν αλλάζει;
"Η ομάδα μας είναι πλήρης δυνατή και με παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν. Είναι όλοι γνώστες του στόχου της ομάδας, αλλά δεν είναι όλοι πολύ καιρό μαζί μας για να μπορέσουν να καταλάβουν πώς είναι οι αγώνες μαζί με την ομάδα. Ο Μεριά προπονείται εδώ και 15 μέρες, όμως, δεν είχε την ευκαιρία να παίξει σε επίσημα ματς ή σε φιλικά. Ο Χασάν είναι ένας παίκτης που ήρθε πρόσφατα, ο Γκιλιέρμε το ίδιο. Είναι παίκτες που χρειάζονται χρόνο να προσαρμοστούν. Υπάρχουν παίκτες καλύτερα προετοιμασμένοι σε φυσική κατάσταση, όμως, εμείς είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αγώνα. Απ' όλους περιμένουμε τη βοήθειά τους. Την ερώτησή σας θα την απαντήσουμε αύριο".

-Η παράδοση του Ολυμπιακού με τις αγγλικές είναι κακή. Ποια είναι τα “όπλα” για να σπάσετε αυτή την κακή παράδοση;

"Η Μπέρνλι είναι πολύ καλά προετοιμασμένη ως προς τη φυσική της κατάσταση και δυνατή στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς στο Καραϊσκάκη θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις φάσεις μετάβασης και τις στατικές φάσεις. Θα πρέπει να ανεβάσουμε και το ποδοσφαιρικό μας επίπεδο. Η Μπέρνλι όμως είναι άπειρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα πρέπει να εμεταλλευτούμε και το όπλο μας που είναι η έδρα μας. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε και τις στημένες φάσεις αν χάσει τη συγκέντρωσή της η Μπέρνλι. Ιστορικά αυτή η έδρα μάς δίνει δύναμη και πολλές φορές έχουμε φέρει θετικά αποτελέσματα σε μεγάλα παιχνίδια. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να περάσουμε αυτό το δύσκολο εμπόδιο για να πάμε στους ομίλους".