Έξι ξένοι ποδοσφαιριστές συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του Ολυμπιακού που «πέταξε» το απόγευμα για την Αγγλία. Ο λόγος για τους Μεριά, Σισέ, Καμαρά, Νάτχο, Χασάν και Ανσαριφάρντ, που δεν γίνεται να χωρέσουν όλοι στην 18άδα του αγώνα της Πέμπτης.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερα ρεπορτάζ, κάθε ομάδα μπορεί να έχει μέχρι και οκτώ ξένους ποδοσφαιριστές, εφόσον οι τρεις είναι κάτω των 23 ετών, αλλά στην 18άδα της για επίσημα παιχνίδια μπορεί να έχει μέχρι πέντε. Ο Πέδρο Μαρτίνς, λοιπόν, θα αναγκαστεί να κόψει τουλάχιστον έναν από την 18άδα που θα επιλέξει για τη ρεβάνς με τους Άγγλους. Ποιοι είναι υποψήφιοι;

Ο Σισέ κατά πρώτο λόγο και ο Ανσαριφάρντ κατά δεύτερο, οι οποίοι να θυμίσουμε ότι είχαν μείνει εκτός 18άδας και για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό. Τότε βέβαια υπήρχε ανάγκη να κοπούν δύο, καθώς στην 18άδα ως πέμπτος ξένος είχε μπει ο Πάρντο, ενώ τώρα αριθμητικά τουλάχιστον πρέπει να κοπεί μόνο ένας.

Συνολικά, πάντως, ο Μαρτίνς θα πρέπει να κόψει τέσσερις παίκτες από την 18άδα, καθώς πήρε 22μελή αποστολή μαζί του στην Αγγλία. Σίγουρο θεωρείται ότι θα κοπεί ο τρίτος τερματοφύλακας Σκαφίδας, ένας ή δύο ξένοι (πιθανότερο είναι δύο), ενώ μάλλον δεν θα χωρέσει και ο Βρουσάι.