Αρκετά καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Δημήτρης Μάνος στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο φιλικό με την Βάτενς.
Ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων» μιλώντας στην κάμερα της Nova τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στον Θρύλο και θα προσπαθήσει να τα δίνει όλα, ώστε να τον βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του.

Επίσης, υπογράμμισε ότι θα συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς, τόνισε ότι θέλει ένα γρήγορο γκολ για να του ανεβάσει τη ψυχολογία, ενώ αναφέρθηκε στον Πέδρο Μαρτίνς και στη δουλειά που προσπαθεί να κάνει στις προπονήσεις.

Τέλος, σημείωσε ότι η ιστορία και το σήμα του Ολυμπιακού είναι φτιαγμένο να πρωταγωνιστεί μέσα στο γήπεδο και αυτό θα προσπαθήσουν τη νέα σεζόν οι «ερυθρόλευκοι».

Για τα συναισθήματά του μετά την πρώτη του εμφάνιση με τον Ολυμπιακό:
«Είμαι χαρούμενος, προσπαθούσα να δώσω το 100% όπως δίνω πάντα. Ήταν ένα πρώτο φιλικό αλλά δεν μπόρεσα να σκοράρω. Θα συνεχίσω με τους ίδιους ρυθμούς και μακάρι να μπορέσω να σκοράρω γρήγορα, γιατί ο επιθετικός παίρνει ψυχολογία από τα γκολ».

Για το βήμα στην καριέρα του από τον ΟΦΗ στον Ολυμπιακό:
«Σίγουρα είναι μεγαλύτερο το επίπεδο, καλύτερη ποιότητα παικτών και μεγαλύτερη ποιότητα οι αντίπαλοι. Θέλει δουλειά μέσα από τις προπονήσεις και θα τα δίνω όλα για να ανταπεξέλθω. Θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό».
Για τον Πέδρο Μαρτίνς και το πρώτο δείγμα από το φιλικό με την Βάτενς:
«Η ιστορία και το σήμα της ομάδας είναι φτιαγμένο να πρωταγωνιστεί μέσα στο γήπεδο. Ο προπονητής μας δουλεύει στην προπόνηση να πιέζουμε ψηλά τον αντίπαλο. Να μπορούμε να βγάζουμε την μπάλα από τα πλάγια. Να έχουμε έλεγχο της μπάλας και να μην την χάνουμε εύκολα, βρίσκοντας κατάλληλους διαδρόμους να σκοράρουμε. Θέλει να οργανώνεται από πίσω το παιχνίδι. Επίσης θέλει όταν πιέζουμε ψηλά να κλέβουμε μπάλες για να βγαίνουν γρήγορα φάσεις».