Ο Γιάννης Μασούρας αναφέρθηκε στους στόχους της νέας σεζόν και στην επιθυμία να βοηθήσει κι αυτός για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στην κορυφή. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Real News:

Για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: «Είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα. Χάρηκα πολύ για τη μεταγραφή μου και αμέσως ενσωματώθηκα με την αποστολή της ομάδας στην Αυστρία. Είναι μεγάλη η πρόκληση, πολλά τα κίνητρα, ελπίζω να τα καταφέρω και να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύτηκαν για να έρθω στον Ολυμπιακό».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Δουλεύουμε σκληρά, δουλεύουμε πολύ, αυτός είναι ο στόχος μας. Θέλουμε ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Γι΄ αυτό γίνονται και πολλές αλλαγές, είμαστε πολλά νέα πρόσωπα. Ήταν ξεχωριστή στιγμή για την καριέρα μου η πρώτη μου συμμετοχή με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όπως και για τα άλλα παιδιά. Πιστεύω πως γίνεται καλή δουλειά και θα τα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το αν ο Ολυμπιακός θα είναι καλύτερος από πέρυσι: «Ο κ. Μάρτινς μέσα από τις προπονήσεις και τα ματς περνάει τις οδηγίες του, θέλει να βάλει το δικό του στιλ. Και στα δύο φιλικά πιστεύω πως η εικόνα της ομάδας ήταν καλή. Σημασία, βέβαια, έχει να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα ματς και σε πρώτη φάση τον Αύγουστο, στα προκριματικά του Europa League. Γι΄ αυτόν τον λόγο, θα δώσουμε και αρκετά φιλικά στο Βέλγιο και στην Ολλανδία. Πιστεύω πως θα είμαστε όπως πρέπει, η ομάδα θα είναι βελτιωμένη και θα πετύχει τους στόχους της».