Ο 27χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός της Γουλβς, Ροντερίκ Μιράντα, βρίσκεται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τη "Record".

Δημοσίευμα της "Record" υποστηρίζει ότι ο 27χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός της Γουλβς, Ροντερίκ Μιράντα (στο κέντρο της φωτογραφίας με την πορτοκαλί φανέλα, διεκδικώντας την μπάλα), θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό.Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ίβηρας ταξίδεψε τη Δευτέρα (9/7) στην Ελλάδα για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μετακίνησής του. Γι' αυτό το λόγο δεν συμμετείχε στη χθεσινή προπόνηση της Γουλβς.
Γεννήθηκε στις 30 Μαρτίου του 1991 στην Οντιβέλας και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Μπενφίκα. Το 2012 παραχωρήθηκε δανεικός στην ελβετική Σερβέτ, ακολούθησε το 2013 ο δανεισμός στην ισπανική Ντεπορτίβο και το καλοκαίρι του ίδιου έτους παραχωρήθηκε ελεύθερος στη Ρίο Άβε.

Πέρυσι τον απέκτησε η Γουλβς με μεταγραφή αντί 3.000.000 ευρώ. Τη σεζόν που τελείωσε - υπό τις οδηγίες του συμπατριώτη του, Νούνο Εσπίριτο Σάντο - είχε 17 συμμετοχές στην Championship, 1 στο League Cup και 1 στο Κύπελλο Αγγλίας, ενώ κέρδισε με τους "λύκους" την άνοδο στην Premier League.