Ο Οτζίτζα Οφόε  σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία βρίσκεται κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας σε μία υπόθεση που συνδέεται με τον Ντάνιελ Ποντένσε.

Οι νεότερες πληροφορίες θέλουν τον Οφόε να ετοιμάζεται να κλείσει στην Σπόρτινγκ στο περιθώριο του deal για τον Πορτογάλο εξτρέμ. Σε μία τέτοια περίπτωση ο Ολυμπιακός θα απαλλαγεί και από ένα βαρύ συμβόλαιό του. Ο Οφόε έτσι και αλλιώς ήταν ένας παίκτης που ήθελε καιρό τώρα η ομάδα της Λισσαβώνας. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός και πελάτης του Κριστόφ Ενροτό έχει πίσω του μόλις έναν χρόνο στον Ολυμπιακό ενώ καιρό τώρα ήταν στους εκτός πλάνων παίκτες.
 
Την χρονιά που μας πέρασε είχε 28 αγώνες με 4 γκολ και 3 ασίστ. Η Σπόρτινγκ τον παρακολουθούσε και τον ήθελε από τον Δεκέμβριο και είχε προσπαθήσει να τον κλείσει από τον Γενάρη. Τώρα οι πληροφορίες που έχει το Gazzetta από την Ιβηρική αναφέρουν πως ο Οφόε θα κλείσει στην Σπόρτινγκ και άμεσα. Βάσει των πορτογαλικών πηγών για την συμφωνία με τον Ποντένσε η Σπόρτινγκ θα έπαιρνε και χρήματα και έμψυχα ανταλλάγματα.