Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ θα παραμείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν, καθώς εξέπνευσε η προθεσμία που είχαν στη διάθεσή τους οι San Antonio Spurs για να τον ντύσουν με τα χρώματά τους.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ θα ενισχύει τις προσπάθειες του Ολυμπιακού και τη νέα αγωνιστική περίοδο, μιας και οι San Antonio Spurs - όπως αναμενόταν - δεν έκαναν χρήση του όρου που τους επέτρεπε να τον αποκτήσουν ως τις 20 Ιουλίου.


Οι "ερυθρόλευκοι" στις αρχές της σεζόν 2017-18 επέκτειναν την συνεργασία τους με τον Σέρβο σέντερ ως το 2020, αλλά οι San Antonio Spurs είχαν το δικαίωμα ως τις 20 Ιουλίου να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Η προθεσμία, όμως, εξέπνευσε και ο Νίκολα Μιλουτίνοβ θα αποτελεί τον... πύργο του Ολυμπιακού και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ την σεζόν που ολοκληρώθηκε, είχε μέσο όρο 8,8 πόντους, 5,7 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 0,6 κλεψίματα, 1,1 λάθη και 0,6 τάπες στην EuroLeague και 7,2 πόντους, 5,4 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 0,7 κλεψίματα, 1 λάθος και 1 τάπα στην Basket League.
Ύστερα από την παραμονή του Νίκολα Μιλουτίνοβ στο Λιμάνι, το ρόστερ του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν έχει ολοκληρωθεί, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" δεν θα προβούν σε κάποια άλλη κίνηση.