Ο Ολυμπιακός μας μπαίνει στην τελική ευθεία της καλολαιρινής του προετοιμασίας λαι πλέον αρχίζει να δίνει δυνατά φιλικά εν όψει και των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων που ξεκινούν στις 9 Αυγούστου κόντρα στην ελβετική Λουκέρνη.

Ο ΘΡΥΛΟΣ δοκιμάζεται σήμερα απέναντι στην Αϊντχόφεν μια ομάδα με χαρακτήρα και πολύ δυνατό σύνολο αποτελούμενο κυρίως από νέους ταλαντούχους παίκτες αλλά και ορισμένους έμπειρους ποδοσφαιριστές. Ο Ολυμπιακός σε ένα φιλικό με άρωμα Champions League θα κληθεί να δοκιμάσει τις δυνάμεις του με τον Μάρτινς να κάνει σιγά σιγά μία πρόβα της ενδεκάδας που θα αγωνιστεί στις 9/8.

Μετά τις τελευταίες αποχωρήσεις ο Μάρτινς φαίνεται να έχει ένα ρόστερ στο μέγεθος που θέλει, με την πιθανότητα προσθήκης 3 ποδοσφαιριστών να υφίσταται για να κλείσουν τα τελευταία κενά. Συνεπώς είναι μια ευκαιρία για όλους τους παίκτες το σημερινό φιλικό με Αϊντχόφεν αλλά και αυτό με τη Λεγκανιές στο Καραϊσκάκη για να αποδείξουν την αξία τους. Και για αυτούς που παλεύουν για να μείνουν στο φετινό ρίχτερ αλλά και για αυτούς που παλεύουν για τη φανέλα βασικού.