Οι Βραζιλιάνοι βλέπουν... Ολυμπιακό για τον Γουίλιαν Αράο, τη στιγμή που ο Ζόρζε Μέντες προτείνει συνεχώς τον Μιγκέλ Βελόσο που έμεινε ελεύθερος από την Τζένοα.


Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν περίμενε το φιλικό με τη Σιντ Τρούιντεν για να καταλάβει ότι η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση στα χαφ. Το είχε πει από την πρώτη ημέρα που έπιασε δουλειά ότι απαιτείται προσωπικότητα σε όλες τις γραμμές. Στα χαφ ήταν επιτακτική η ανάγκη να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής με ηγετικά χαρακτηριστικά.Πέρασε από πολλά κύματα η αναζήτηση των χαφ. Από τον Ντανίλο της Μπράγκα έως τον Κουντέ και τον Πρίσιτς. Τώρα στο προσκήνιο είναι το όνομα του Γουίλιαν Αράο. Ο Βραζιλιάνος χαφ δεν πολυπαίζει στην Φλαμένγκο και ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαρκείς επαφές μαζί της για να καταφέρει να ρίξει τις απαιτήσεις της και να βρει μία φόρμουλα με την κατάθεση των δόσεων.
Στην Βραζιλία εκτιμούν ότι ο Αράο (σ.σ. δεν έπαιξε στο ματς με την Σάο Πάουλο) στο τέλος θα φορέσει τα ερυθρόλευκα, γιατί αυτή δεν είναι μόνο η επιθυμία του Ολυμπιακού, αλλά και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή.