Ο Γιάγκος Βούκοβιτς έστειλε μήνυμα παραμονής στο Λιμάνι, από το Βέλγιο όπου πραγματοποιείται το δεύτερο στάδιο παραμονής του Ολυμπιακού.

Οι δηλώσεις του στη «Sport Time»: Για τον Πέδρο Μαρτίνς: «Πιστεύω πως όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι χαρούμενοι. Εχει τη δική του φιλοσοφία και έχει δώσει μία πολύ καλή αγωνιστική ιδέα στην ομάδα. Πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του για να πετύχουμε τους στόχους μας. Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να μπούμε στους ομίλους του Europa League».
Για το αν θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό: «Ναι, φυσικά, θέλω να μείνω. Δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Εχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Η δουλειά μου είναι να δίνω το μάξιμουμ και όλοι γνωρίζουν γιατί είμαι εδώ. Το είχα πει και πέρυσι, όταν είχε γίνει η μεταγραφή μου. Έχω ξεχάσει την περασμένη σεζόν. Ήταν, πραγματικά, πολύ κακή για μένα. Αυτό, όμως, είναι παρελθόν. Είμαι συγκεντρωμένος στο μέλλον και θα δούμε».
Για το τι πήγε στραβά πέρυσι: «Δεν ξέρω ακριβώς, είναι πολλά πράγματα που πήγαν στραβά. Έχω ξεχάσει τι έγινε και δεν θέλω να μιλάω για αυτό. Ο Ολυμπιακός έχασε το πρωτάθλημα, δεν τελειώσαμε καλά το Champions League, εγώ δεν έπαιζα, και θέλω να το ξεχάσω. Δίνω τον καλύτερο που μπορώ για να μείνω εδώ. Φυσικά, στόχος μου είναι να παίζω. Ελπίζω ο Θεός να μας βοηθήσει να γίνουμε ξανά πρωταθλητές και να προκριθούμε στον ευρωπαϊκό όμιλο»