Η Super League αποφάσισε την αναβολή της κλήρωσης του πρωταθλήματος που όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιηθεί στις 9 Αυγούστου.

Την αναβολή της κλήρωσης του πρωταθλήματος αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League που διεξήχθη την Δευτέρα το μεσημέρι. Η κλήρωση ήταν προγραμματισμένη για την Δευτέρα αλλά τελικά αποφασίστηκε αναβολή της συγκεκριμένης διαδικασίας από τη στιγμή που δεν υπογράφηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος...

Το θέμα της κλήρωσης του πρωταθλήματος θα συζητηθεί ξανά στη συνεδρίαση της Super League που θα γίνει στις 9 Αυγούστου και τότε αν οι επτά ομάδες (Παναθηναϊκός, Άρης, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Ατρόμητος, Λαμία και Απόλλων Σμύρνης) που δεν έχουν τηλεοπτική στέγη έχουν βρει λύση τότε θα υπογραφεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος και θα γίνει και η κλήρωση.

Να θυμίσουμε ότι για να περάσει η προκήρυξη του πρωταθλήματος θα πρέπει να την υπογράψουν τα 3/4 των ομάδων, δηλαδή οι 12 από τις 16 ομάδες του Συναιτερισμού και αυτή την στιγμή υπογράφουν μόνο εννιά ομάδες, όσες δηλαδή έχουν ήδη τηλεοπτικό συμβόλαιο.
Επίσης δεν διευκρινίστηκε τι θα γίνει με τις ομάδες που θα πέσουν στη Football League αλλά ούτε τι θα συμβεί με αυτές που θα ανεβούν στη Super League.