Στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους κόντρα στην Γκέζτεπε, ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε βελτιωμένος, έβγαλε αντίδραση και πήρε τη νίκη με 1-0. Εκ των παικτών του Θρύλου, λοιπόν, όπου πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, ήταν αναμφισβήτητα ο Γιάννης Μασούρας.
Ο Έλληνας μπακ πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση με τα «ερυθρόλευκα». Έβγαλε ενέργεια και πάθος, ήταν εξαιρετικός στα ανασταλτικά του καθήκοντα και όχι μόνο, όντας εκ των παικτών που έτρεξαν πάρα πολύ. Ενδεικτικά ήταν τα τρεξίματα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με την τουρκική ομάδα, όταν οι περισσότεροι είχαν ρίξει… στροφές.
Ο 22χρονος αμυντικός, ο οποίος αποκτήθηκε το τρέχον καλοκαίρι από τη Λάρισα, απέδειξε ότι συνεχίζει τη σκληρή δουλειά, όντας αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να διεκδικήσει μία θέση στις πρώτες επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς.
Με τον Πορτογάλο τεχνικό των Πειραιωτών, από την πλευρά του, να έχει κάθε λόγο να χαμογελάει από αυτή την εξέλιξη, καθώς και για κάθε παίκτη που βλέπει να αρπάζει από τα… μαλλιά την ευκαιρία που του δίνεται.