Ο Πέδρο Μαρτίνς από την πρώτη κιόλας προπόνηση στο Γκενκ & στο Βέλγιο πρόλαβε και έκανε δοκιμές 11άδας στην ομάδα του Ολυμπιακού. Ποια ήταν τα 2 σχήματα που είχε.

Η μία ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ήταν με Σκαφίδα, Ελαμπντελαουί, Παπέ Σισέ, Βούκοβιτς, Τσιμίκα, Μπουχαλάκη, Ανδρούτσο, Λάζαρο, Φορτούνη, Βρουσάι και Γκερέρο & ενώ η δεύτερη από τους Χουτεσιώτη, Μασούρα, Ένγκελς, Νικολάου, Κούτρη, Ρομαό, Καμαρά, Πάρντο, Μάριν, Φετφατζίδη & Τζούρτζεβιτς. Και οι δύο ήταν σε διάταξη 4-2-3-1.
 
Στο διπλό δεν ολοκλήρωσαν οι Κούτρης και Βούκοβιτς. Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού συμμετείχε σε ολόκληρη τη διάρκεια του προγράμματος, αλλά αποχώρησε λίγο μετά την έναρξη του εσωτερικού διτέρματος με κάποιες ενοχλήσεις. Ο Σέρβος στόπερ χτύπησε το δεξί του πόδι και του τοποθετήθηκε πάγος, με τον Ρόντερικ Μιράντα να τον αντικαθιστά σε θέση αριστερού στόπερ και τον Νικολάου να πηγαίνει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Παπέ Σισέ, που είχε βγει από το δίτερμα για να παίξει ο νεαρός Ευαγγέλου, ξαναμπήκε λόγω του τραυματισμού του Βούκοβιτς.