Έντονο μεταγραφικό ρεπορτάζ στο Βέλγιο Φαίνεται πως έβγαλε μεγάλη πληροφορία για συμφωνία του Ολυμπιακού με παίκτη που αποτελεί στόχο εδώ και πάρα πολύ καιρό και σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση αν όντως ισχύει κάτι που θα φανεί τις επόμενες ημέρες!

Πληροφορίες και ρεπορτάζ από το Βέλγιο εμφανίζουν τον Σέρβο Μάρκοβιτς να απέρριψε την Άντερλεχτ για να πάει να κλείσει και να υπογράψει στον Ολυμπιακό...


Οι Βέλγοι υποστηρίζουν σε ρεπορτάζ τους ότι ο Λαζάρ Μάρκοβιτς έδωσε αρνητική απάντηση σε συμβόλαιο 1,5 εκατ. ευρώ στην Άντερλεχτ. Και το έκανε αυτό επειδή θέλει να κλείσει και να υπογράψει στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Με τον Μάρκοβιτς πάντως όντως είχε ασχοληθεί ο Ολυμπιακός αλλά δεν προέκυπτε κάποια τελική συμφωνία. Ο γεννημένος το 1994 Σέρβος μεσοεπιθετικός (σ.σ. είναι κυρίως εξτρέμ) ανήκει στην Λίβερπουλ και πέρυσι που είχε περάσει και ένα διάστημα δανεικός στην Άντερλεχτ είχε 9 ματς με 1 γκολ και 2 ασίστ. Θυμίζουμε πως από εξτρέμ ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να οδεύει προς ανακοινώσεις με τον Ποντένσε.