Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν θα μπορούσε να λείψει από το πλευρό της ομάδας, στο πρώτο φιλικό της φετινής προετοιμασίας. Οι ΓΑΥΡΟΙ βρέθηκαν στο γήπεδο του Όμπερπερφους και χειροκρότησαν τις προσπάθειες των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς. Με πανό και καπνογόνα έδωσαν το στίγμα. Δεν σταμάτησαν να τραγουδούν συνθήματα και να χειροκροτούν τους ποδοσφαιριστές.

Μετά το φινάλε του ματς είχαμε στιγμές λατρείας των παικτών του Θρύλου από τον κόσμο που παρακολούθησε το ματς. «Πολιορκία» αγάπης για παίκτες, προπονητή και μέλη της ομάδας. Δεν σταμάτησαν να ζητούν από όλα τα μέλη της αποστολής μια φωτογραφία, ένα αυτόγραφο.

Αυτός που ήταν στην πρώτη… γραμμή ήταν ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο. Δύο γκολ έβαλε και όλοι ζητούσαν μια φωτογραφία μαζί του. Αλλά και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες με οπαδούς του Ολυμπιακού, κάθε ηλικίας και φύλλου.

Στο φινάλε οι ΓΑΥΡΟΙ που ήταν στο Όμπερπερφους ζήτησαν να βγάλουν και αναμνηστική φωτογραφία με τον Πορτογάλο τεχνικό και τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά.