Πλησιάζει το ματς με την Μποτοσάνι, φιλικό Νο2 φέτος για τους Πειραιώτες εν μέσω της προετοιμασίας τους και ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ανεβάζει ρυθμό στις Άλπεις.

Όγδοη ημέρα προπονήσεων στο Ζέεφελντ της Αυστρίας & οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν στο γήπεδο και δούλεψαν με μεγάλη ένταση. Έπαιξαν και πάλι με την μπάλα στα πόδια, κάνοντας ασκήσεις κατοχής και πίεσης, αλλά και δίνοντας έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας. Συνέχισαν με τελειώματα και ανάπτυξη του παιχνιδιού και ενώ το πρόγραμμα περιλάμβανε και δίτερμα, με τακτική. Έμφαση δόθηκε στην αμυντική λειτουργία, ενώ οι επιτιθέμενοι δούλευαν την ανάπτυξη και δούλευαν πολυ στις κινήσεις δίχως την μπάλα.

Κανονικά γυμνάστηκαν οι Μάριν και Παπέ Σισέ, μέρος του προγράμματος έκανε ο Κούτρης & κανονικά γυμνάστηκε και ο Βρουσάι. Το απόγευμα της Δευτέρας ένα γκρουπ παικτών επέστρεψε στο γήπεδο και ένα άλλο έμεινε στο ξενοδοχείο, όπου έκανε αερόβιες ασκήσεις στην πισίνα, θεραπεία και αποκατάσταση. Την Τρίτη το πρωί οι παίκτες του Ολυμπιακού θα γυμναστούν στις 10:30 και το απόγευμα στις 19:00 ώρα Ελλάδας. Το φιλικό με την Μποτοσάνι είναι για Τετάρτη 4 Ιουλίου και ώρα 19.00 στο Σβατς.