Καλοβλέπει Προτό η Λάτσιο!

Την περίπτωση του Σίλβιο Προτό φαίνεται πως καλοβλέπει η Λάτσιο. Οι Ιταλοί βρίσκονται σε αναζήτηση τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τον Στρακόσα και θεωρούν πολύ καλή τη λύση του έμπειρου Βέλγου τερματοφύλακα, ο οποίος προέρχεται από μια γεμάτη και αρκετά καλή σεζόν στον Ολυμπιακό.

Ο Προτό βρίσκεται στο στόχαστρο και πολλών ομάδων από την πατρίδα του και μένει να φανεί το ποια ομάδα θα κινηθεί πιο αποφασιστικά για την απόκτηση του.
Αναμένονται σύντομα εξελίξεις ως προς τη συγκεκριμένη υπόθεση, με τον Προτό σε κάθε περίπτωση να αρέσει σε πολλές ομάδες από το εξωτερικό. Το Lalaziosiamonoi.it τονίζει σε ρεπορτάζ του πως αρέσει ιδιαίτερα στην ιταλική ομάδα και σκέφτεται σοβαρά να κινητοποιηθεί για να τον κλείσει.


Ο Ολυμπιακός αποφάσισε στο φινάλε της σεζόν να μην κρατήσει για δεύτερη χρονιά τον Προτό, πήρε πίσω τον Ανδρέα Γιαννιώτη και είτε θα κρατήσει ως δεύτερο τον Λευτέρη Χουτεσιώτη είτε θα πάρει έναν ακόμη τερματοφύλακα.

Άλλωστε, πέρυσι ο Βέλγος αποκτήθηκε ως κάλυψη του Στέφανου Καπίνο, ασχέτως αν τελικά καθιερώθηκε ως βασικός, όταν παροπλίστηκε ο Έλληνας τερματοφύλακας μετά το 3-2 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική της Super League Σουρωτή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια