Μια ακόμα φορά που είχαμε τα… γνωστά στο ΟΑΚΑ. Στον πέμπτο τελικό του πρωταθλήματος. Μια ακόμα «σφαγή» του Ολυμπιακού από το «σύστημα». Με τον κόσμο του Θρύλου να είναι στα... κόκκινα, βλέποντας για μια ακόμα φορά να αδικείται κατάφορα η αγαπημένη τους ομάδας.
Η Θύρα 7 Καμινίων με ανακοίνωσή της, αναφέρεται σε ό,τι συνέβη και καλεί τους προέδρους της ΚΑΕ να κάνουν ότι πρέπει για να διασφαλίσουν το 50%-50%. Λέγοντάς τους «προστατέψτε την επένδυσή σας» και καλώντας τους «βρείτε κάποιον που μπορεί να το καταφέρει στην τελική και βάλτε τον να παλέψει στο πλευρό σας».
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Φτάσαμε 17 Ιουνίου, για να πανηγυρίσει τίτλο το… καρκίνωμα του Ελληνικού αθλητισμού. Σε ποιο άθλημα; Σε αυτό που γίνονται όργια επί σειρά ετών. Στο ποδόσφαιρο συνεχώς αλλάζουν ΕΠΟ, SUPERLEAGUE, ΚΕΔ και όλοι μιλάνε για κατεστημένο.
Στο μπάσκετ που έχει γαμ… μια μούμια το άθλημα, που ΟΡΙΖΟΥΝ όποιον γουστάρουν, να σφυρίξει ότι γουστάρουν, όταν γουστάρουν, δεν τρέχει μία. Αγγελόπουλοι, ο κόσμος, όταν βγάλατε την ανακοίνωση πριν τους τελικούς, ήταν μαζί σας. Το γιατί κατεβάσατε την ομάδα παρόλο που όχι μόνο δεν έβαλαν ξένους διαιτητές, αλλά δεν συμπεριέλαβαν τους Έλληνες διεθνής, είναι κάτι που πρέπει να μας το πείτε.
Δέκα χρόνια προσπαθείτε και τίποτα δεν έχει αλλάξει. Αν δεν μπορείτε εσείς να διασφαλίσετε το 50-50, βρείτε κάποιον που μπορεί να το καταφέρει στην τελική και βάλτε τον να παλέψει στο πλευρό σας. Προστατέψτε την επένδυση σας. Προστατέψτε τα νεύρα μας.
ΥΓ: Κάποιοι παίκτες που ανανέωσαν με υπέρογκα πόσα πέρσι και σήμερα (και όχι μόνο) ήταν άφαντοι, παρακαλούνται να επιστρέψουν τα χρήματα και να πάρουν δρόμο.
ΥΓ2: Ας ενημερώσει κάποιος τους διαιτητές πως τελείωσε ο αγώνας. Ο Μιλουτίνοφ έχει φτάσει στα 14 φάουλ αυτή τη στιγμή».