Το μεσημέρι της Πέμπτης διαβάσαμε όλοι τις δηλώσεις του Πιέρ Κουντέ που έλεγε πώς θέλει να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Κι αυτό είναι το πρώτο δεδομένο σε αυτή την ιστορία. Το δεύτερο είναι πώς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ατλέτικο Μαδρίτης οι συζητήσεις έχουν εξελιχθεί πολύ καλά.
Το μοναδικό που δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα είναι εάν θα υπάρχει ρήτρα αγοράς από τον Θρύλου, καθώς ο Καμερουνέζος χαφ έρχεται ως δανεικός. Αλλά είναι μια παράμετρος που δεν μπορεί να χαλάσει τη μετακίνηση του 22χρονου μέσου στον Ολυμπιακού.
Είναι ξεκάθαρο πώς όσο κι αν θέλουν από την πλευρά των «ερυθρολεύκων» να υπάρξει ρήτρα, από τη στιγμή που οι «ροχιμπλάνκος» δεν αλλάζουν στάση, δεν θα κολλήσουν εκεί. Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να τελειώνει αυτή η ιστορία και μάλιστα, γρήγορα, ώστε ο νεαρός, διεθνής Καμερουνέζος να μπορέσει να μεταβεί στο Ζέεφελντ και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει πολύ καλή άποψη για τον μέσο που ανήκει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και θεωρεί απαραίτητο να είναι στην Αυστρία για να μπορέσει να δουλέψει άμεσα με την ομάδα, ώστε να προσαρμοστεί το ταχύτερο δυνατόν.
Κάτι που σημαίνει πώς δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις μέσα στο προσεχές 48ωρο. Διότι ο Κουντέ θα μεταβεί στη Μαδρίτη για να μιλήσει με την Ατλέτικο και, αν όλα πάνε καλά, να ταξιδέψει εν συνεχεία για την Αθήνα ώστε να τελειώσει τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.