Ευχαριστημένος από όλα όσα έχει δει από τους παίκτες του μέχρι τώρα, τόσο στην προετοιμασία όσο και στη φιλική νίκη με 3-0 κόντρα στη Βάτενς, έμεινε ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την αυστριακή ομάδα, μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports.

«Η ομάδα είναι κουρασμένη γιατί δουλεύει πάρα πολύ, όμως αυτό σημαίνει πως η προετοιμασία μας προχωράει καλά. Δοκιμάσαμε 3 συστήματα 3 συστήματα μέσα στο παιχνίδι, με 2 διαφορετικές 11άδες στο ματς και νομίζω ότιOK δουλεύουμε όλοι πολύ καλά. Οι παίκτες μου ήταν εμφανώς κουρασμένοι, όμως δείξανε καλά στοιχεία και είμαι ευχαριστημένο.

Στην παρούσα φάση ακόμα κάνουμε... πειράματα με το σύστημά μας. Το 4-3-3 και το 4-4-2 είναι τα δύο «επικρατέστερα», πάντως. Το πιο σημαντικό εξ όλων, όμως, είναι να δουλέψουμε πάνω στις αρχές που θέλουμε να περάσουμε στο παιχνίδι, όχι το σύστημα. Αυτό θα το δούμε εν καιρώ», δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος και συμπλήρωσε: 

«Έχω καταλάβει πολύ καλά σε ποια ομάδα έχω έρθει. Ξέρω ότι έχουμε φιλάθλους παντού στον κόσμο και θέλουμε τους οπαδούς μας να είναι δίπλα μας στη νέα προσπάθεια. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε σε ποιο σύλλογο παίζουμε. Ανυπομονώ για το πρώτο μου παιχνίδι στην έδρα μας».