Αναμφισβήτητα, ο Γιάννης Φουντούλης ήταν εκ των πρωταγωνιστών για την ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Κάτι που επιβεβαίωσε και στο Final 8 του Champions League, στη Γένοβα, όπου οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν το ευρωπαϊκό.
Ο Έλληνας περιφερειακός μίλησε στο redking.gr και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο γεγονός ότι ο Θρύλος κατάφερε βήμα-βήμα να αναρριχηθεί στην κορυφή του ευρωπαϊκού πόλο. Και, παράλληλα, ευχαρίστησε θερμά τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Μιχάλη Κουντούρη για την τεράστια συνεισφορά τους.
Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Φουντούλης ανέφερε ότι: «Είμαστε πλέον στην κορυφή του ευρωπαϊκού πόλο. Τα τελευταία χρόνια βρισκόμασταν στην ελίτ με τις τρεις διαδοχικές παρουσίες στην τελική φάση του Champions League και αφού διανύσαμε την διαδρομή βήμα βήμα, καταφέραμε να αναρριχηθούμε στην κορυφή. Στεφθήκαμε πρωταθλητές Ευρώπης, γεγονός που αποτελεί εκτός των άλλων μια μεγάλη ανταμοιβή της προσπάθειας τόσων ετών και μια τεράστια ακόμα επιτυχία για την Ελλάδα και τον αθλητισμό.
Μέσα από την καρδιά μας, θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και στον πρόεδρο μας τον κ. Κουντούρη, με την βοήθεια των οποίων εκπληρώσαμε τις φιλοδοξίες που έχουμε ως αθλητές και πετύχαμε το στόχο που ονειρευόμασταν και διεκδικούσαμε τα τελευταία χρόνια».


Πηγή: redking.gr