Πρόταση από την Τσονγκίνγκ Νταγκντάι έχει φτάσει στα γραφεία του Ολυμπιακού για τον Σεμπά και δεν αποκλείεται να μην ταξιδέψει καν στο Ζέεφελντ.

Πιο κοντά από ποτέ είναι ο Σεμπά στην πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό. Κι αυτή τη φορά όχι στα λόγια, αλλά με πράξεις, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πάουλο Μπέντο εισηγήθηκε στη διοίκηση της κινεζικής Τσονγκίνγκ Νταγκντάι την απόκτησή του και οι Ασιάτες φέρεται να έχουν κάνει ήδη την κίνησή τους.

Ο Βραζιλιάνος είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν είχε πιθανότητες να μείνει στο λιμάνι. Το ότι συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα και το πλάνο ήταν να πήγαινε στο Ζέεφελντ, δεν σήμαινε απολύτως τίποτα. Το πολύ-πολύ να έπαιζε σε ορισμένα φιλικά, μπας και τον έβλεπε ένα κλαμπ και κατέθετε μία πρόταση στον Ολυμπιακό.

Αν ευσταθούν, λοιπόν, τα όσα ακούγονται στην Κίνα και τα οποία μέχρι στιγμής δεν έχουν διαψευστεί (σ.σ. περί πρότασης άνω των 3 εκ. ευρώ), πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο να τελειώσει το θέμα του άμεσα.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην πάει τελικά στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και αντί για την Αυστρία να πάρει το αεροπλάνο για την Κίνα.