Η προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει για την ομάδα μας το επόμενο διάστημα και σιγά σιγά αρχίζουν να ανακοινώνονται τα φιλικά που θα δώσει εν όψει του «τεστ» που θα γίνει στους παίκτες του ρόστερ. Το πρώτο φιλικό ανακοινώθηκε ήδη! Φιλική αναμέτρηση με την Γκενκ θα δώσει στις 14 Ιουλίου ο Ολυμπιακός, όπως έκανε γνωστό η βελγική ομάδα. Η Γκενκ έκανε γνωστό το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας της, μέσα στα οποία βρίσκεται και εκείνο κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Μάλιστα, όπως τόνισε η βελγική ομάδα το συγκεκριμένο ματς θα πραγματοποιηθεί στο Μπέρινγκεν του Βελγίου, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τους παίκτες του, κάνοντας τα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν.

Αυτό θα είναι το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Θρύλου, σύμφωνα πάντα με την Γκενκ, που γίνεται γνωστό για την προετοιμασία της ομάδας, η οποία θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες και το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα φιλικά που θα δώσουν οι «ερυθρόλευκοι».

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι το 2ο στάδιο της προετοιμασίας των Πειραιωτών ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί, κάτι το οποίο σημαίνει ότι και το φιλικό με την Γκενκ παρά τα όσα τονίζουν οι Βέλγοι δεν έχει ακόμη "κλειδώσει".