Το πρωί του Σαββάτου, στο «Γ. Καραϊσκάκης», θα διεξαχθεί το 11ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7 και όλα είναι έτοιμα. Μια ακόμα χρονιά που οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν το ετήσιο, καθιερωμένο ραντεβού τους. Πάντα τα συνέδρια αυτά έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
Από τη στιγμή που θα βρεθεί εκεί ο ηγέτης του Θρύλου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης! Σίγουρα θα μιλήσει στους οπαδούς που θα είναι εκεί. Το «παρών» θα δώσει βέβαια και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης. Εκεί, όμως, θα είναι και οι ερυθρόλευκες κούπες. Μια ακόμα σεζόν που η μεγαλύτερη ελληνική ομάδα σάρωσε τους εγχώριους τίτλους. Και όχι μόνο...
Φέτος ο Θρύλος συμμετείχε σε 4 ευρωπαϊκούς τελικούς και κατέκτησε δύο τίτλους. Σε περίοπτη θέση θα είναι τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια που κατέκτησε ο σύλλογος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Το Champions League στο πόλο Ανδρών και το Challenge Cup στο βόλεϊ Γυναικών.
Αυτοί που θα περάσουν δύσκολη ημέρα είναι οι αντίπαλοί μας. Πάλι θα χάσουν το κεφάλι τους βλέποντας όλα αυτά τα τρόπαια. Εκείνοι δεν θα δουν τόσα σε όλη τους τη ζωή, ενώ οι ΓΑΥΡΟΙ τα βλέπουν κάθε χρόνο.