Ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει έμπρακτα το ενδιαφέρον του στον Χριστοδουλόπουλο, ο παίκτης καλύπτεται από την πρόταση των “ερυθρολεύκων” και πλέον η υπόθεση έχει μπει στην τελική ευθεία.

Ο Ολυμπιακός ό,τι ήταν να κάνει με τον Χριστοδουλόπουλο, το έχει κάνει. Την απόφασή του για την ΑΕΚ την πήρε. Αυτό που απομένει λοιπόν είναι να δούμε τελικά αν θα... σαλπάρει για Πειραιά, όπως ακούγεται εδώ και ένα μήνα.

Τα δεδομένα λίγο – πολύ είναι ξεκάθαρα. Ήξερε εδώ και πολύ καιρό ότι στον Ολυμπιακό θα βρει το συμβόλαιο που δεν έβρισκε στην ΑΕΚ. Η “Ένωση” επέμενε στο "+1" και στα 320 χιλιάρικα ετησίως, κάτι που το αμφισβητούσε εξ αρχής ο Χριστοδουλόπουλος, ότι υπάρχει "+1".

Ο Λάζαρος με καθαρό μυαλό, αφού ολοκληρώθηκε τυπικά η σεζόν με τον τελικό του Κυπέλλου, έβαλε κάτω τα πράγματα, ζύγισε τις προτάσεις που έχει (από Ελλάδα και εξωτερικό) και “μίλησε” αναφορικά με το τέλος του από την ΑΕΚ. Αυτό που απομένει είναι να “μιλήσει” για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Για την προσφορά του Ολυμπιακού ήταν ενήμερος. Γνώριζε ότι θα μπορεί να καρπωθεί λίγο πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ συνολικά για δύο χρόνια. Οπότε, το παιχνίδι μεταφέρεται πλέον στο... γήπεδο του 31χρονου μεσοεπιθετικού για να πάρει πλέον τις οριστικές του αποφάσεις σε ό,τι έχει να κάνει με την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του. Στο εξωτερικό πάντως δεν θα είναι. Κι αυτό, γιατί πλέον το γνωρίζουν και οι πέτρες ότι προβάρει τα ερυθρόλευκα.

Από την ΑΕΚ διαρρέεται ότι το θέμα μπορεί να πάει στα δικαστήρια, γεγονός που μπορεί να αποδειχθεί χρονοβόρο. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό, ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν λέει επισήμως το παραμικρό για τη συγκεκριμένη ιστορία, ισχύει αυτό που αναφέραμε στο ξεκίνημα του ρεπορτάζ.
Ό,τι ήταν να κάνει, το έχει κάνει! Και η αλήθεια είναι πώς ο Λάζαρος δείχνει θετικός σε αυτή την προοπτική.


Πηγή: sport24.gr