Ο Χρήστος Κόντης είναι και επίσημα πια παρελθόν από την ΠΑΕ Ολυμπιακός σε μία ακόμα αποχώρηση που προέκυψε από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πειραϊκης ΠΑΕ για τον Κόντη, που φέτος ήταν βοηθός του Λεμονή αλλά και υπηρεσιακός τεχνικός σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις:
 
Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τη λύση της συνεργασίας με τον κ. Χρήστο Κόντη. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την, κοινή συνεναίσει, λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Χρήστο Κόντη, τον οποίο ευχαριστεί για την συνεργασία και του εύχεται τα καλύτερα για το μέλλον.

Μετά τη λύση της συνεργασίας ο κ. Κόντης δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, την διοίκηση, τους συνεργάτες προπονητές, τους ποδοσφαιριστές, για την άψογη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα. Νομίζω ότι είναι καλύτερα και για μένα, σε αυτό το χρονικό σημείο, να αναζητήσω τη δυνατότητα να είμαι πρώτος προπονητής, σε μία ομάδα, ειδικά τώρα που γέμισα εμπειρίες απο μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός! Εύχομαι στην ομάδα και στον κόσμο της κάθε επιτυχία στο μέλλον»!