Με ονόματα υποψήφιων μεταγραφικών στόχων δεν σκοπεύουμε να σας ζαλίσουμε ιδιαίτερα. Ο Ολυμπιακός εξάλλου εξετάζει πολλές περιπτώσεις, καθώς είναι γνωστό ότι θέλει να προβεί σε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ του, οπότε είναι λογικό σ' ένα βαθμό να υπάρχει και ακατάσχετη ονοματολογία...
Με δεδομένο, όμως, ότι σε περίπου 25 μέρες ξεκινάει η προετοιμασία και σε περίπου 35 θα αναχωρήσει η ομάδα για το Ζέεφελντ, καλό είναι να ξέρουμε ποιες είναι οι μεταγραφικές προτεραιότητες μέχρι τότε.
Ξεκινώντας από την άμυνα, από την στιγμή που θεωρείται κλεισμένη η επιστροφή του Γιαννιώτη για το τέρμα, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός τουλάχιστον στόπερ (πρώτο φαβορί ο Μολέντο), αλλά και ενός δεξιού μπακ. Αριστερά το δίδυμο των Κούτρη-Τσιμίκα έχει κλειδώσει και ίσως είναι και η μοναδική θέση της ενδεκάδας που δεν πρέπει να αναμένουμε κάποια κίνηση το καλοκαίρι.
Στα κεντρικά χαφ, όπου ο Ολυμπιακός έχει ήδη αποκτήσει τον Καμαρά, ενώ θα επιστρέψει και ο Σιώπης, θα γίνει τουλάχιστον άλλη μια κίνηση ακόμα, είτε για το «6», είτε για το «8». Ο Πεδρόσα της Σετούμπαλ και ο Τομασόν που έμεινε ελεύθερος από τη Ναντ είναι σοβαροί υποψήφιοι, αλλά όχι και οι μόνοι.
Για την επίθεση τέλος, όπου έχουν ήδη αποκτηθεί ο Χριστοδουλόπουλος και ο Μάνος, πρόθεση είναι να αποκτηθούν τουλάχιστον ένας εξτρέμ ακόμα, αλλά κι ένα σέντερ φορ.
Όλα αυτά μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας επαναλαμβάνουμε (σ.σ. 15 Ιουνίου η πρώτη συγκέντρωση στο Ρέντη, 25 αναχώρηση για Ζέεφελντ), διότι στην πορεία του καλοκαιριού θα ακολουθήσουν κι άλλες μεταγραφές.
Για να μιλήσουμε και με αριθμούς, ώστε να γίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κατανοητοί και συγκεκριμένοι, ο Ολυμπιακός φέρεται να ψάχνεται για 9-10 μεταγραφές ακόμα, αλλά δεν θα γίνουν όλες μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας. Το καλοκαίρι θα είναι μεγάλο και θα έχει έντονο ενδιαφέρον. Και να μην ξεχνάμε πάντα ότι κάποια πράγματα βρίσκονται σε συνάρτηση και με τις πωλήσεις-αποχωρήσεις...