Προχωράει η περίπτωση του Γιάννη Φετφατζίδη στον Ολυμπιακό με τις εξελίξεις να αναμένονται από εβδομάδα, ωστόσο, όλα δείχνουν ότι οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δείχνει να είναι «διψασμένος» να επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους» και να αποδείξει την αξία του. Στην πρώτη του θητεία στην ομάδα οι προσδοκίες ήταν πάρα πολύ μεγάλες και το γεγονός αυτό ίσως δεν του επέτρεψε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του όπως θα ήθελε και όπως θα μπορούσε.

Πλέον, με την ενδεχόμενη επιστροφή του θα έχει την ευκαιρία να δώσει απαντήσεις σε όσους τον αμφισβήτησαν και να καθιερωθεί στην ομάδα που τον ανέδειξε, βοηθώντας την να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην κορυφή.

Ο Φετφατζίδης περίμενε υπομονετικά την επιστροφή του Πέδρο Μαρτίνς στην Ελλάδα για να προχωρήσει η περίπτωσή του, με τον Πορτογάλο όπως φαίνεται να ήταν αμέσως θετικός όσο αφορά την απόκτησή του. Πλέον, απομένει να φανεί αν τελικά ολοκληρωθεί η επιστροφή του «Φέτφα» στον Θρύλο, κάτι το οποίο όπως δείχνει ο παίκτης θέλει πάρα πολύ.