Στον Ολυμπιακό, συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ (17:00) για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1, στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ, με τις προπονήσεις όμως να διεξάγονται μετ΄εμποδίων, αλλά και με δύο νέα πρόσωπά. Τους νεαρούς Αλεξέι Ποκουσέφκσι και Αντρέα Τσουμάνη.
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει για τις επόμενες 20 μέρες περίπου, στη διάθεσή του, τους Γιώργο Πρίντεζη και Νίκολα Μιλουτίνοφ οι οποίοι και ακολουθούν ειδικά προγράμματα θεραπείας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ θεραπεία κάνει για τη μέση του ο Βασίλης Σπανούλης.
Το πρόβλημα του αρχηγού βέβαια δεν είναι κάτι σοβαρό και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά απέναντι στον ΠΑΟΚ, καθώς νιώθει ήδη καλά και θα μπει ίσως και την Πέμπτη στις προπονήσεις με την ομάδα.  
Από κει και  πέρα, προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά σε πιο χαλαρούς ρυθμούς κάνει ο Κώστας Παπανικολάου, που κι αυτός θα αγωνιστεί το Σάββατο απέναντι στους Θεσσαλονικείς, ενώ θυμίζουμε πως εκτός είναι ο Κιμ Τιλί ο οποίος θα κάνει αρθροσκόπηση.