Ο Εσχάν Χατζισαφί σε συνέντευξή του στο Ιράν μίλησε για τον Mister Goal του Ολυμπιακού, Καρίμ Ανσαριφάρντ, τον στόχο του φίλου για πρωτιά στους σκόρερ, τον Ολυμπιακό και το μέλλον του.

Ο Χατζισαφί μιλώντας στο Varzesh3.com είπε για:
 
Το ματς με τον Παναιτωλικό: Παίξαμε πραγματικά καλά και ήμασταν εντυπωσιακοί με καλές κινήσεις απέναντι στον αντίπαλό μας. Ο Παναιτωλικός είναι στην μέση της βαθμολογίας. Δεν είναι μία αδύναμη ομάδα. Το αντίθετο. Όμως εμείς παίξαμε ένα από τα πιο καλά παιχνίδια μας μες στην σεζόν, βάλαμε 4 γκολ και χάσαμε αρκετές φάσεις. Εάν ήμασταν ακόμα πιο προσεκτικοί και προσηλωμένοι στην επίθεση θα είχαμε σκοράρει παραπάνω γκολ.
 
Την ασίστ του στον Καρίμ Ανσαριφάρντ: Δεν θυμάμαι τις προηγούμενες ασίστ. Όμως δεν ξεχνάω σίγουρα αυτήν. Απέναντι στον Παναιτωλικό και στην 29η αγωνιστική.
 
Τα γκολ του Ανσαριφάρντ και την πρωτιά στον πίνακα των σκόρερ: Ήθελα να είμαι στην σωστή θέση για να βοηθήσω τον Καρίμ. Σε ένα ματς πριν είχα κάνει λάθος εκτίμηση και δεν του έβγαλα σωστή μπαλιά για να σκοράρει. Ήθελα να επανορθώσω. Ευχαριστώ τον Θεό για αυτό. Ήθελα και μπορούσα να βγάλω ακόμα μία ασίστ για τον Καρίμ αλλά δεν μπόρεσα.
 
Το εάν ο Ανσαριφάρντ είναι ο Mister Goal και βγει πρώτος σκόρερ ή ο Πρίγιοβιτς: Όλοι μας προσπαθούμε να βγει πρώτος σκόρερ ο δικός μας Mister Goal, ο Καρίμ. Θέλουμε να του δώσουμε το... Χρυσό Παπούτσι στην ελληνική Λίγκα. Είχε αρκετές δυσκολίες στην αρχή της σεζόν αλλά έκανε πολλή και καλή δουλειά και θεωρώ ότι αξίζει να βγει πρώτος σκόρερ. Ελπίζω να το κάνει και να αφήσει πίσω τον Πρίγιοβιτς. Προσωπικά είμαι περήφανος για τον Καρίμ. Κάνει περήφανους όλους εμάς από το Ιράν.
 
Το ότι τους είδε ο Κεϊρόζ στο Ολυμπιακός - Παναιτωλικός: Ναι 100% ήταν κίνητρο για εμάς. Μας είδε να κάνουμε ένα πολύ καλό ματς. Είχαμε μιλήσει και την προηγούμενη ημέρα και μας είπε ότι θα μας έβλεπε και στην προπόνηση. Μας ενέπνευσε η παρουσία του για ένα πιο καλό ματς. Ελπίζω να έμεινε ευχαριστημένος από εμάς.
 
Τον Ολυμπιακό: Είχαμε μία πολύ καλή ομάδα και θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να κλείσουμε καλά την χρονιά. Είχαμε όμως κάποια άσχημα ματς και χάσαμε τον τίτλο. Θα είμαστε τρίτοι αλλά σίγουρα δεν ήταν καλό που δεν κερδίσαμε το πρωτάθλημα.
 
Το μέλλον του: Έχω συμβόλαιο για ακόμα 2 χρόνια στον Ολυμπιακό και συνεχίζω εκεί.
 
Την Εθνική Ιράν και τα ματς που έχει παίξει: Δεν ξέρω ακριβώς. Νομίζω 90. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα έφτανα τα 100 ματς. Ελπίζω να τα καταφέρω και να είμαι στην Εθνική και μετά το Μουντιάλ. Όσο είμαι καλά και μπορώ να αποδίδω θα προσφέρω στην Εθνική.