Το πρωτάθλημα μέσα στο Παπαστράτειο θα σηκώσουν οι γυναίκες του Ολυμπιακού στο πόλο, μετά τη δεύτερη νίκη τους στη σειρά των τελικών, στον Λαιμό απέναντι στη Βουλιαγμένη με 10-4! Οι «ερυθρόλευκες» έκαναν το 2-0 στους τελικούς και θέλουν πλέον μία νίκη κόντρα στη Βουλιαγμένη για να πάρουν και το φετινό πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας το ιστορικό νταμπλ, μετά την κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου που διοργανώθηκε στην Ελλάδα.

Η ομάδα του Πειραιά δεν άφησε κανένα απολύτως περιθώριο αντίδρασης στη Βουλιαγμένη, παίρνοντας το προβάδισμα με 7-0 στο παιχνίδι!

Από εκεί και πέρα τα πάντα ήταν πιο εύκολα για τον Θρύλο με το προβάδισμα που είχε πάρει, οδεύοντας έτσι με άνεση στην κατάκτηση της δεύτερης νίκης με το τελικό 10-4.

Διακύμανση

1ο Οκτάλεπτο: 0-1 Έγκενς (περιφέρεια), 0-2 Έμμολο (πέναλτι)

2ο Οκτάλεπτο: 0-3 Έγκενς (περιφέρεια), 0-4 Μυριοκεφαλιτάκη (π/π), 0-5 Έγκενς (π/π)

3ο Οκτάλεπτο: 0-6 Τσουκαλά (π/π), 0-7 Έγκενς (π/π), 1-7 Νιχάους (π/π), 1-8 Τσουκαλά (περιφέρεια), 2-8 Νίνου (Φουνταριστή), 3-8 Νίνου (περιφέρεια).

4ο Οκτάλεπτο: 3-9 Ασημάκη (φουνταριστή), 3-10 Έμμολο (κόντρα), 4-10 Χυδηριώτη (π/π)

Ν.Ο. Βουλιαγμένης - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. 4 - 10

Τα Οκτάλεπτα: 0-2, 0-3, 3-3, 1-2

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ελ., Έγκενς 4, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Ασημάκη 1, Μ. Πλευρίτου, Έμολο 2, Β. Πλευρίτου, Τσουκαλά 2, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Φουντωτού.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καμμένου): Κούβδου, Νιχάους 1, Χυδηριώτη, Τζελέπη, Κώτσια, Ξενάκη, Μαυρωτά, Πάτρα, Κούλχαας, Διαμαντοπούλου, Λούδη, Αντωνιάδη, Κοτσιώνη, Π. Νίνου, Ε. Νίνου 2.