Ήταν γνωστό, αλλά και πλέον πήρε και επίσημη μορφή. Ο Αντρές Ινιέστα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιαπωνία με την φανέλα της Βίσελ Κόμπε. Ο Καταλανός έμεινε ελεύθερος έπειτα από 22 χρόνια από τη Μπαρτσελόνα και δοκιμάζει μια καινούργια πρόκληση.

Ήταν γνωστό, αλλά και πλέον πήρε και επίσημη μορφή. Ο Αντρές Ινιέστα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιαπωνία με την φανέλα της Βίσελ Κόμπε. Ο Καταλανός έμεινε ελεύθερος έπειτα από 22 χρόνια από τη Μπαρτσελόνα και δοκιμάζει μια καινούργια πρόκληση στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.
Ο Ισπανός υπέγραψε συμβόλαιο για δυο χρόνια έναντι 27.000.000 ευρώ. Να σημειωθεί πως πρόεδρος της ομάδας είναι ο ισχυρός άνδρας της "Rakuten", που είναι και ο βασικός χορηγός της Μπαρτσελόνα.

"Είχα πολλές προτάσεις, υπήρχαν κι άλλες ομάδες που ενδιαφέρονταν για μένα και έπρεπε να επιλέξω. Η πρόταση που με έπεισε ήταν αυτή της Βίσελ Κόμπε. Το πλάνο που μου παρουσιάστηκε ήταν το πιο ενδιαφέρον. Η Ιαπωνία είναι μια καταπληκτική χώρα. Θα ήθελα να δουλέψω τώρα, αλλά πρώτα έχω το Παγκόσμιο Κύπελλο", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ινιέστα.