Μια ακόμα χρονιά που ο Θρύλος σαρώνει τους τίτλους. Αλλά όπως φαίνεται, ίσως είναι και η χρονιά με τα αήττητα πρωταθλήματα. Το τρίτο που κατακτούν ομάδες του Ερασιτέχνη Θρύλου χωρίς να έχουν ήττα. Η αρχή έγινε με το βόλεϊ Γυναικών. Μετά ήταν το βόλεϊ Ανδρών και την Κυριακή το βράδυ το μπάσκετ Γυναικών. Και όχι μόνο.

Οι τρεις αυτές ομάδες του Θρύλου πήραν το πρωτάθλημα με... σκούπα. Αρχικά οι κοπέλες με 3-0 νίκες στους τελικούς με αντίπαλο τον Άρη Θεσσαλονίκης. Εν συνεχεία το βόλεϊ Ανδρών όπου ο Ολυμπιακός «κάρφωσε» τον ΠΑΟΚ με 3-0 στη σειρά των τελικών. Με το μπάσκετ Γυναικών να τριτώνει το... καλό, καθώς κατέκτησε τον τίτλο με 4-0 νίκες κόντρα στον Φάρο Κερατσινίου.

Έπεται και συνέχεια. Ήδη το πόλο Γυναικών προηγείται με 2-0 της Βουλιαγμένης στη σειρά και καλώς εχόντων των πραγμάτων, την Τρίτη θα κλείσει τη σεζόν επίσης με 3-0 στους τελικούς. Μετά θα υπάρχουν οι τελικοί στο πόλο Ανδρών και το χάντμπολ, για να ολοκληρώσει ο Θρύλος την κατάκτηση των έξι αυτών πρωταθλημάτων «σκουπίζοντας» τους αντιπάλους του.