Βουίζει το Βέλγιο ότι ένας πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να δουλέψει υπό τις οδηγίες τεχνικού που έχει περάσει από τον πάγκο της ΑΕΚ. Αυτή η συνεργασία μάλιστα αναμένεται να κοστίσει πολλά εκατομμύρια ευρώ.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, λοιπόν, ο παλιός μας γνώριμος Ματιέ Ντοσεβί (ήταν παίκτης του Ολυμπιακού το 2014) παρότι υποβιβάστηκε με τη Μετς, βρίσκεται στο στόχαστρο γαλλικού κλαμπ που ετοιμάζεται να πληρώσει αδρά για χάρη του...
Αυτή η ομάδα φέρεται να είναι η Μπορντό, του πρώην "κιτρινόμαυρου", Γκουστάβο Πογέτ.
Ο Ουρουγουανός κόουτς, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από το Βέλγιο, είναι έτοιμος να χτυπήσει την πόρτα της Σταντάρ Λιέγης (εκεί ανήκει ο Ντοσεβί βάσει συμβολαίου μέχρι το 2020), προσφέροντας 5.000.000 ευρώ για χάρη του!
Για την ιστορία, ο 30χρονος Ντοσεβί αν και η ομάδα που αγωνιζόταν υποβιβάστηκε, ο ίδιος δεν τα πήγε καθόλου άσχημα, σκοράροντας δύο γκολ, ενώ μοίρασε και 15 ασίστ, όντας τρίτος στη σχετική λίστα του γαλλικού πρωταθλήματος.
Η χρηματιστηριακή αξία του Τογκολέζου winger στο transfermarkt ανέρχεται στα 3.500.000 ευρώ.
Επίσης, η Μετς διατηρεί οψιον αγοράς του παίκτη ύψους 3.000.000 ευρώ, αλλά τώρα που θα παίζει στη δεύτερη κατηγορία, δύσκολα ο Ντοσεβί θα δεχθεί να συνεχίσει εκεί.