Ο Ολυμπιακός μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος επιστρέφει σε αγωνιστικούς ρυθμούς και μάλιστα στο ΝΑΟ αντιμετωπίζοντας την Κέρκυρα, υπό το βλέμμα του νέου προπονητή Πέδρο Μάρτινς που θα βρεθεί στο γήπεδο για να δει την ομάδα από κοντά.


Ο προπονητής της ομάδας αποφάσισε να παρατάξει μία ενδεκάδα με αρκετά δυνατά όπλα ώστε να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή και να οδηγηθεί ομάδα σε μία εύκολη νίκη.

Κάτω από τα δοκάρια λοιπόν, θα βρεθεί ο Σίλβιο Προτό ενώ μπροστά του ως αμυντικό δίδυμο θα αγωνιστούν οι Νικολάου και Ένγκελς. Στα δεξιά της άμυνας θα αγωνιστεί ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ενώ στα αριστερά ο Κούτρης.


Στον άξονα θα αγωνιστούν ο Ρομαό και ο Ταχτσίδης που θα είναι υπεύθυνοι για την κυκλοφορία της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση αλλά και την αναχαίτιση των επιθέσεων των αντιπάλων.  Μπροστά τους θα αγωνιστεί Ο Φορτούνης.


Στις πτέρυγες της επίθεσης θα αγωνιστούν δεξιά ο Μάριν και αριστερά ο Μιραλάς προσπαθώντας με την ταχύτητα και τη διείσδυσή τους να προκαλέσουν προβλήματα στην άμυνα των Κρητικών. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.